Lounas

Lounas ja pitopalvelun herkut valmistetaan vanhaan sikalaan tehdyssä suurtalouskeittiössä. Astiavarastona ja toimistona toimii entinen kanala.

Itse alusta loppuun valmistettu mahdollisuuksien mukaan aina lähellä tuotettu ruoka tarjoillaan Myllyn kupissa & kakussa joka arkipäivä klo 11-14. Lounasravintolan kanssa samoissa tiloissa sijaitsee myös kahvilamme, joka palvelee asiakkaita koko lounaan ajan.

Lounaslista viikko 40

Maanantai

Lihapullat, juustoinen kasviskeitto & appelsiinikiisseli

Tiistai

Lohipaistos, broilerkeitto & muffinsi

Keskiviikko

Nakkikastike, riistakeitto & rahka

Torstai

Mureke. hernekeitto & pannari

Perjantai

Broilerjuuresvuoka, lohiseljanka & pulla

Lisätietoa lounasta

Lounasvaihtoehtoina on aina lounasbuffetti (8,00€) tai keittolounas (6,60€). Itse valmistettu kotiruokaa sisältävä lounasbuffetti sisältää lämpimän ruuan, salaatin, keiton sekä jälkiruuan. Keittolounaaseen kuuluu keitto, salaattibuffetti sekä jälkiruoka ja kahvi. Ruuissa suosimme kotimaisia raaka-aineita. Vaaleat leipämme leivomme itse.

Huomioimme lounasvalikoimassa erilaiset ruokarajoitteet ja allergiat. Gluteenittoman vaihtoehdon saa pyydettäessä, ja kaikki raaka-aineet ovat aina laktoosittomia.

Kahvila

Kahvilastamme saa itse leipomiamme suolaisia ja makeita herkkuja sekä vastakeitettyä kahvia ja teetä ynnä muita virvokkeita. Kahvila palvelee asiakkaita myös lounasaikojen ulkopuolella arkisin klo 10-15 ja lauantaisin klo 10-14. Sunnuntaisin vietämme lepopäivää, paitsi kesällä olemme avoinna myös sunnuntaisin.

Huomioimme lounasvalikoimassa erilaiset ruokarajoitteet ja allergiat. Gluteenittoman vaihtoehdon saa pyydettäessä, ja miltei kaikki raaka-aineet ovat aina laktoosittomia.

Kysy lisää tai kysy tarjousta