Lounas

Lounas ja pitopalvelun herkut valmistetaan vanhaan sikalaan tehdyssä suurtalouskeittiössä. Astiavarastona ja toimistona toimii entinen kanala.

Itse alusta loppuun valmistettu mahdollisuuksien mukaan aina lähellä tuotettu ruoka tarjoillaan Myllyn kupissa & kakussa joka arkipäivä klo 11-14. Lounasravintolan kanssa samoissa tiloissa sijaitsee myös kahvilamme, joka palvelee asiakkaita koko lounaan ajan.

Lounaslista viikko 22

Maanantai

Varmistaaksemme riskirymään kuuluvien kotipalveluasiakkaidemme hyvinvoinnin, suljemme kahvilan ja lounaan toistaiseksi. Ilmoitamme heti, kun tilanne sallii ovien avaamisen.

Olemme ma-pe töissä, joten jos haluat kotiin, työpaikalle tai läheisellesi ruokaa tai leivonnaisia, toimitamme Lammi-Tuulos alueelle. Soita ja sovi toimitusaika 050-4471411

Siivoustehokkuus huipussa, joten teemme kaikkemme hygienian ja asikkaiden hyväksi.

Tiistai

Keskiviikko

Torstai

Perjantai

Lisätietoa lounasta

Lounasvaihtoehtoina on aina lounasbuffetti (8,00€) tai keittolounas (6,60€). Itse valmistettu kotiruokaa sisältävä lounasbuffetti sisältää lämpimän ruuan, salaatin, keiton sekä jälkiruuan. Keittolounaaseen kuuluu keitto, salaattibuffetti sekä jälkiruoka ja kahvi. Ruuissa suosimme kotimaisia raaka-aineita. Vaaleat leipämme leivomme itse.

Huomioimme lounasvalikoimassa erilaiset ruokarajoitteet ja allergiat. Gluteenittoman vaihtoehdon saa pyydettäessä, ja kaikki raaka-aineet ovat aina laktoosittomia.

Kahvila

Kahvilastamme saa itse leipomiamme suolaisia ja makeita herkkuja sekä vastakeitettyä kahvia ja teetä ynnä muita virvokkeita. Kahvila palvelee asiakkaita myös lounasaikojen ulkopuolella arkisin klo 10-15 ja lauantaisin klo 10-14. Sunnuntaisin vietämme lepopäivää, paitsi kesällä olemme avoinna myös sunnuntaisin.

Huomioimme lounasvalikoimassa erilaiset ruokarajoitteet ja allergiat. Gluteenittoman vaihtoehdon saa pyydettäessä, ja miltei kaikki raaka-aineet ovat aina laktoosittomia.

Kysy lisää tai kysy tarjousta