Me

paivijyrkisanna

Päivi sai syntymälahjaksi yrittäjyyden geeniperimän. Yrittäjyyttä on takana jo lähes 10 vuotta Lammilla. Kaikki kaunis miellyttää Päivin silmää. Parivaljakon visualistin aikaansaava asenne on eteenpäin työntävä voima

Jyrki on porukan kontaktori, jonka harteilla on saalistaa silmät ja korvat auki mahdollisia tuottajia, koneita, laitteita, härveleitä, hommata remppatarpeet, tehdä suurin osa remonteista ja muutoksista sekä haalia tarvittavat putkarit ja sähkärit paikan päälle oikeaan aikaan.
Eli siis toteuttaa lähes kaikki kahden naisen toiveet!

Sanna on työskennellyt ravitsemusalalla yli 10 vuotta, josta pitopalvelussa 5 vuotta. Ruuanvalmistus, leipominen ja tarjoilutilaisuudet ovat siis tuttua puuhaa. Sannan intohimona on kehittää ja kokeilla uusia reseptejä

Kahden äidin haave ja unelma on toteutunut. Useampi vuosi sitten iski idea, että jossakin vaiheessa pistämme pystyyn jotakin yhdessä. Matkan edetessä ajatukset ja ideat vaihtuivat, muuttuivat, vahvistuivat ja kehittyivät. Pettymyksiäkin tietysti eteen hyökkäsi, mutta niiden kautta pääsimme lähemmäs sitä oikeaa.

Lapsia vuosien varrella siunaantui yhteensä viisi. Nyt on syntynyt äitien yhteinen, kuudes lapsi. Varsinainen odotus kesti suunnilleen sen 10 kuukautta, mutta synnytys tapahtui kahdessa osassa. Ensin putkautettiin maailmalle makujen köökki ja kevätauringon lämmittäessä 2013 avasimme lähiruokamyymälän, pienen kahvilan sekä persoonallisen sisustuspuodin.